Våra föreläsningar
Aktuellt uppdrag
Utbildning i grupp
Kunder
         
  Våra föreläsningar

Lyft ditt liv till en ny nivå

Genom att förändra din inställning kan du förvandla ditt liv. Det är utgångspunkten i den här föreläsningen. Du får veta hur du kan påverka ditt liv genom att förändra dina tankar, känslor och ditt beteende.

Förändra din inställning och förvandla ditt liv.
Öka livsglädjen. Hur jag hamnar i ett positivt livsflöde, byter tristess mot passion och hur gör jag för att stanna där?
Lär dig hemligheten bakom framgång och du blir Mästaren i ditt liv.
Vad vill jag ha mer av i mitt liv? Vad gör mig lycklig och glad? CD:n Positiv meditation med självstärkande budskap ingår.


Skratta och ha det bra
Skrattpasset ger en energigivande start eller avslutning på konferenser, nya projekt eller inför ett förändringsarbete. Skrattpasset förbättrar kommunikationen och stärker sammanhållningen.

Mer livkraft med humor. Ordet humor kommer från latin och betyder livskraft. Hur du kan öka livskraften och dessutom ha roligt under tiden?
Hur skrattet påverkar oss och vad händer i kroppen när vi skrattar?
Roligt på jobbet. Vi skrattar inte bättre om vi tänker, men vi tänker bättre om vi skrattar. Skratt stärker gemenskapen och vi-känslan i gruppen samt ökar effektiviteten.
Här får vi tips på ”skrattretande” aktiviteter i vardagen och på arbetsplatsen.
Vi gör befriande och roliga skrattyoga övningar tillsammans. Deltagarna får CD:n Glädje & Skratt som förlänger effekten av föredraget.


Mindfulness - framgång för organisationer
Behåll fokus i krävande vardagssituationer t ex vid omorganisationer. Mindfulness träning ökar prestationsförmågan, minskar stressen, ger engagerade medarbetare och bättre arbetsrelationer.

Det finns tydliga samband mellan närvaro i arbetslivet och ökad produktivitet. Du får veta hur du fyller på energin istället för att låta den tömma dig. Du får också redskap för att skapa balans i vardagen och öka din självkännedom.
Hur hanterar man utmaningarn, stress och oro? Lär dig med enkla medel hur du kan gå ner i varv och bli mer närvarande.
Meditation är oslagbart vid stressreducering. Vi lär oss en meditation som stärker alla delar av oss - fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt. Föredraget inkluderar CD:n Leva i nuet, fylld med mindfulnessövningar och meditationer.

Kursledare Mia de Neergaard
Läs mer om Mia här

 

 

Läs mer om CD-skivorna >>

 
 

Kunskap och inspiration

Mia de Neergaard erbjuder föreläsningar inom en rad ämnen och skräddarsyr gärna varianter som passar just er organistation. Föreläsningarna kan användas fristående eller komplettera ert befintliga program.

Tid: Mellan 30 min – till en hel dag. Är era medarbetare i behov av individuella samtal med vägledning, bokar vi det.

Har ni egna önskemål och idéer? Vi skapar uppdrag som går från tanke till handling!

Kontakta Mia
Telefon: 040 - 456102
Mail: mia@miadeneergaard.com
 

 
 
 

Referenser och uppdrag

"Vår inspirationseftermiddag med Mia är fortfarande något som ofta kommer upp i samtal. Hon fick oss att bli mer medvetna om hur våra små tankar styr både våra känslor och handlingar. Vi har nu en gemensam upplevelse som är lätt att koppla tillbaka till. Mia bjöd generöst på tänkvärda personliga reflektioner. Många av de övningarna vi gjorde skapade också en hel del skratt. Tack Mia för en riktig energikick!" Christina Nilsjö HR manager IKEA MS
"En mycket bra och givande konferens som redde upp ett och annat i hjärnan. Övningarna gjorde att man fick klart för sig saker man inte haft i det öppna medvetandet." Piercy Nesling VD HBS
"Jag kan varmt rekommendera" Lyft ditt liv till en ny nivå" tillsåväl nya grupper som till de som känner varandra väl. Mia med sitt sprudlande sätt, kom in i lokalen och vände upp och ner på oss, bokstavligen. Här fanns inget utrymme för att slinka undan eller inte vara delaktig. Allt fokus lades på vad vi verkligen ville och hur vi kunde få det bästa av detta. Många skratt och aha upplevelser fick vi till oss denna eftermiddag" Kristina Thern Affärsområdeschef
Fler referenser och uppdrag
 

 
         
  Följ oss:       Få vårt nyhetsbrev: www.miadeneergaard.com
www.humanpotentialshop.se
  © 2011 Human Potential | www.humanpotential.se | Design: ACCA