ABOVE & BEYOND
Bli Mästaren i ditt liv
EQ LIFE kurser
Mindfulness meditation
Soul Walk Spanien
Lev med mod- Go beyond fear!
Camilla Elfving kurs
Jag är outstanding
EQ-MASTER
Bli EQ-adept
Glädjens kraft lyfter ditt liv
Inspirationsföreläsning om attraktionslagen och personlig utveckling
Kärleks boosta dig & dina relationer
Framgång och lycka är en resa – ingen destination!
         
  Deltagare berättar - Befria känslans EQ- kurser

"När jag första gången kom i kontakt med EQ var det Mia de Neergaard som gjorde EQ-process på mig. Det var som om jag äntligen hittade en väg till mitt innersta inre där jag länge hade känt att jag hade ”proppar i systemet” som jag inte kom åt.

Jag hade i flera år gått i terapi hos psykolog och fått god hjälp att kartlägga min mycket traumatiska barndom och historia. Jag har jobbat mycket med min personliga utveckling, men kände att jag inte kom åt och kunde lösa upp de sista knuterna.

Under EQ-utbildningen har jag genomgått ett stort antal EQ-processer och
för mig är det ett mirakel att jag kunde komma till försoning med min historia, lösa upp alla knutar och med lugn och frid blicka tillbaka!
Som konsthantverkare arbetar jag med yttre färger och former och det är fantastiskt att jag nu har hittat vägen till min inre styrka och inre färger!

Som EQ-terapeut känner jag en stark önskan att hjälpa andra och önskar dig hjärtligt och varmt välkommen!" Nina Skoland

"Kursen var mycket genomtänkt och professionellt upplagt. Atmosfären genomsyrades av frihet… att kunna delta från sina egna utgångspunkter… och framför allt att få stöd och respons när man hade behov  av det… eller att man fick ”bara vara” i den mån det gick. Mina egna upplevelser från processerna var väldigt kraftfulla och omtumlande. Jag gick hit med intentionen att ta bort hinder… att jag ständigt förminskade mig. samt min prestationsångest.

Jag fick många insikter som jag nu har stor nytta av här och nu och vilka mönster jag har levt med p g a rädsla, att inte våga vara mig själv! Härligt! Stort tack Mia! Du är ”den själklara”, strålande, varma och fria personen som förmedlar dina budskap… och som lever som du lär… du har hjärtat med dig i det du gör… vi ses!" Kram. Åsa

"Efter tre grundkurser och hela EQ-programmet känns det fortfarande nytt och att det finns så mycket mer. Jag åker härifrån med ny (gammal) del av mig själv. Underbar kurs." Åse Pavelsen"Fantastisk kurs, ovärderlig kunskap, helt enkelt gränslöst bra!" Barbara Månsson
Tillbaka

   


Blott de tama fåglarna har en längtan, de fria flyger…

Läk dina emotionella lagrade ”proppar”. Dessa hindrar och påverkar dig idag. Befria känslan gör dig fri!

 
         
  Följ oss:       Få vårt nyhetsbrev: www.miadeneergaard.com
www.humanpotentialshop.se
  © 2011 Human Potential | www.humanpotential.se | Design: ACCA