ABOVE & BEYOND
Bli Mästaren i ditt liv
EQ LIFE kurser
Mindfulness meditation
Sommar meditation
Soul Walk Spanien
SoulTime Azorerna
Lev med mod- Go beyond fear!
Camilla Elfving kurs
Jag är outstanding
EQ-MASTER
Bli EQ-adept
Lyft dig själv och ditt företag
Upplev Soulfulness Life
Glädjens kraft lyfter ditt liv
Inspirationsföreläsning om attraktionslagen och personlig utveckling
Kärleks boosta dig & dina relationer
Framgång och lycka är en resa – ingen destination!
         
  Camilla Elfving kurs - Mentalt mediumskapDenna helgkurs riktar sig till dig som är intresserad av att träna  mentalt mediumskap. Samtliga lektionspass och övningar följer den  spiritualistiska kunskapstraditionen. Detta är en fortsättningskurs  för dig som vill bli Diplomerat Medium (fyra delkurser) och har gått  en delkurs tidigare. Denna kurs passar även deltagare som bara vill  träna och förbättra sig som medium, och erbjuds även fristående.

På lektionspassen lär du dig mer om olika privatsittningar samt hur  man länkar och tar in Andekontakter för att beskriva dem och lämna  budskap. Du lär dig bli självsäker när du talar inför en grupp och din  trovärdighet och förmåga att ge träffsäkra bevis kommer att öka.

Ur programmet:

Privatsittning – Psychic Intuitive/Medial rådgivning
Privatsittning – Andekontakter/Anhörigkontakter
Psykometri seans
Medial demonstration/Storseans

Du som vill bli Diplomerat Medium kommer på denna kurs få  kompendium del 2 och instruktioner för hemläxor/träningsseanser som ska utföras mellan kurs 2 och 3.

Diplomerat Medium
Elfvinginstitute tillhandahåller en grundutbildning inom mentalt mediumskap som är baserad på spiritualism och internationell mediumtradition.  Hur lång tid det tar tills du kan hålla kvalitativa, bevisledande  privatsittningar och mediala demonstrationer kan variera men denna  utbildning ”Diplomerat Medium” ger dig en god grund att stå på och  kan vid behov kompletteras med en kurs i Avancerat Mediumskap.

I kursen ”Diplomerat Medium” ingår totalt fyra helger under 2 år. Du får ett kvalitativt kompendium om professionellt spiritualistiskt mediumskap vid varje kurstillfälle. Kompendiet finns som del 1, 2, 3
och 4. Mellan kursdel två och tre samt mellan kurs tre och fyra ingår hemläxor, prov, träningsseanser och träningssittningar.

Du kan närsomhelst ta en paus från mediumskapet och hoppa på en kurs senare utifrån den nivå du var på när du slutade, men fyra helgkurser i Mediumskap samt ett större antal genomförda sittningar samt några enstaka gruppseanser gäller för att erhålla ett diplom.

Camilla Elfvings utbildning och långa arbetslivserfarenhet inom reklam och marknadsföring ger dig även lektionspass i profilering, positionering, varumärkesbygge samt marknadsföring i olika kanaler
och media. Även affärsplan och budget ingår som lektionspass när du vill bli Diplomerat Medium.
 
Camillas böcker väcker nyfikenhet och berör!

Upptäck ditt andra sinne och Resan inåt handlar om hennes astrala resor. Den senaste boken Den slutna kretsen handlar om avancerat mediumskap. Bokförsäljning och signering av Camillas böcker sker på alla eventen!

Läs mer om Camilla på www.elfvinginstitute.org

 

 
 

Datum & ort
MALMÖ, Limhamn Folkets hus

12-14 maj 2017 Limhamn
13-15 okt 2017 Limhamn
  Kalender

 
 
  Kurskostnad för Mentalt mediumskap 11-13 nov
3.550 kr inkl. moms, ord. pris för fristående kurs.
3.350 kr inkl. moms om du gått en kursdel tidigare.

Lokal: Folkets hus, Limhamn, Malmö.

Kursens datum och tider:

Fre 11/11 kl. 18.30,21.00
Lör 12/11 kl. 10.00,17.00
Sön 13/11 kl. 10.00,17.00

Arrangemanget sker i samarbete med Human Potential och Mia de Neergaard. Är det något du undrar om kring bokningen hör av dig till oss på mail; info@humanpotential.se 
tel 040-456102.

Läs mer i vår broschyr

Varmt välkommen!
 
 
         
  Följ oss:       Få vårt nyhetsbrev: www.miadeneergaard.com
www.humanpotentialshop.se
  © 2011 Human Potential | www.humanpotential.se | Design: ACCA